Over ons

Graag stel ik mij aan u voor: ik ben Robert de Jonge (1967) en run het familie Stukadoorsbedrijf M. de Jonge & Zn. Ik heb het bedrijf overgenomen van mijn ouders en ben sinds 1992 ondernemer in de afbouw branche.

Daar ik sinds de midden jaren ’80 als stukadoor werk in de diverse disciplines, beschik ik over ruimschootse ervaring. Onderhoud werkzaamheden, nieuwbouw binnen en buiten, stucwerk en reparatie van lijstwerk en decoraties: ik beheers het allemaal.

Tijdens deze werkzaamheden ben ik ook wit- en schilderwerk gaan uitvoeren. Het blijkt namelijk zeer praktisch als één persoon zowel de plafonds als wanden kan repareren of opnieuw stuken en daarna de wanden kan sausen en eventueel ook het overige schilderwerk kan meenemen.

Sinds enige tijd werk ik ook (met veel plezier) in Frankrijk. Daar heb ik zowel binnen wanden en plafonds en buitengevels afgewerkt met stucwerk. De diversiteit maakt het vak leuk. Wel ben ik geschrokken van de kwaliteit van sommige Franse hulp materialen vandaar dat ik de voorkeur heb aan de producten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, deze neem ik dan ook vaak mee.

Mocht u meer informatie of een prijsopgaaf willen ontvangen, neem dan gerust contact met mij op.
Indien u een indruk wilt krijgen van wat ik zoal heb gedaan, kijk dan op mijn fotoalbum.

©Robert de Jonge 2020 | Diamant 39 | 2651 SH Berkel en Rodenrijs | 010 5118963 of 06 53892840 | Powered by I-FIX-IT.NL